مراحل درمان ارتودنسی توسط متخصص ارتودنسی در تهران:
جلسه ی اول ویزیت بیمار ارتودنسی توسط متخصص ارتودنسی در تهران:
در این جلسه ،بیمار در پذیرش مطب پرونده ی مخصوص بیمار ارتودنسی را تکمیل میکند سپس متخصص ارتودنسی معاینه ی بالینی بسیار مبسوط و دقیق از وضعیت کلی بیمار ،وضعیت مفصل گیجگاهی – فکی ،نمای چهره ی بیمار و لبخند و هر آنچه لازمه ی بهترین تشخیص است انجام می دهد.
سپس برای تکمیل اطلاعات معاینه ی بالینی برای بیمار دو سری عکس تجویز میکند:
رادیوگرافی ؛که معمولا شامل پانورمیک و سفالومتری لترال است.در بیمارانی که ناقرینگی صورت یا کجی فک دارند رادیوگرافی سفالومتری خلفی _قدامی هم علاوه بر دو رادیوگرافی قبلی تجویز میشود.در بیمارانی که پوسیدگی های دندانی متعدد دارند رادیوگرافی بایت وینگ اضافه میشود .ودر بیمارانی که دندان نهفته دارند اسکن های ٣ بعدی مانندCBCTمورد تجویز دارد.
فوتوگرافی؛شامل تهیه ی عکس با دوربین های فوق حرفه ای دیجیتال است که به عنوان یک رکورد ( ثبت وضعیت ) از صورت در حالت تمام رخ و نیمرخ و سه رخ ،لبخند و دندانهاست.در بیماری که کجی چانه دارداز نمای زیر چانه ای هم عکس گرفته می شود.
جلسه ی دوم درمان ارتودنسی توسط متخصص ارتودنسی در تهران:
در این جلسه متخصص ارتودنسی عکسها و رادیوگرافی ها را بررسی میکند و طرح درمان نهائی را با بیمار در میان میگذارد.سپس درمان ارتودنسی شروع میشود و متخصص ارتودنسی قرار دادن بند و چسباندن براکت ها را آغاز میکند.در این جلسه رعایت بهداشت در دوران درمان ارتودنسی به وی آموزش داده میشود.و بیمار با روشهای مراقبت از دستگاه ارتودنسی در دهانش آشنا میشودو نسخه ای چاپ شده از نکات بهداشتی و نحوه ی نگهداری وسایل ارتودنسی به بیمار تحویل داده میشود تا در صورت نیاز در منزل آن را مطالعه کند.
برای مشاوره تخصصی ارتودنسی با ما تماس بگیرید
۰۹۳۸۰۰۰۵۵۹۰
جلسات بعدی درمان توسط متخصص ارتودنسی در تهران:
در جلسات ویزیت ماهانه(بر حسب نیاز می تواند از دو تا هشت هفته متغیر باشد) ،متخصص ارتودنسی تغییرات لازم را روی دستگاه ارتودنسی بیمار انجام میدهد تا بتواند بهترین طرح درمان را عملی کنداین جلسات شامل تعویض سیم و تعویض حلقه های الاستیکی دور براکت ها است که به آن ارینگ گفته می شودو کنترل براکت ها و سایر وسایل نصب شده روی دندانها می باشد.
در ماههای پایانی درمان ،الاستیک های ارتودنسی به نام “کش “به بیمار داده می شود و هر بیمار مسئول استفاده ی منظم و تعویض کش ها می باشد.هدف از این کش ها معمولا اصلاح خط وسط دندانها و کمک به چفت شدن دندانهای فک بالا و پایین است
جلسه ی آخر درمان توسط متخصص ارتودنسی در تهران:
در این جلسه تمام اهداف درمان برآورده شده است،پس متخصص ارتودنسی وسائل ارتودنسی را از دندانهای بیمار جدا می کند و نگهدارنده ی درمان را به بیمار تحویل میدهد.بیمار باید بداند مرحله ی استفاده از نگهدارنده ها به اندازه ی مرحله ی درمان اهمیت دارد و باید دستورات متخصص ارتودنسی را به طور دقیق اجرا کند.
دکتر ستاره خسروی ،بهترین متخصص ارتودنسی در تهران،دارای بورد تخصصی و عضو هیات علمی دانشگاه ،بهترین مراحل درمان را بر روی بیماران اجرا میکنند